Abahna är det brittiska märket som strävar efter att göra ritualen av vårt dagliga bad eller dusch till en speciell upplevelse.
Det grundades och drivs av Ed och Claire Croft - Abahna ett familjeägt företag som engagerar sig starkt för naturliga ingredienser och att skapa produkter som förbättrar ditt välbefinnande. Från närande badoljor till subtila hem dofter, med elegant förpackning och underbara dofter ger Abahna lite välbehövlig lyx i våra hektiska liv.
Claire Croft förklarar: "För mig badrummet är den viktigaste rummet i huset, det är där Abahna startade. Jag är ständigt inspirerad av historier om att bada, genom olika länder och kulturer och hur vi kan använda dessa ritualer för att få en känsla av lyx och njutning i våra upptagna, moderna liv. "

Abahna strävar efter att vara ett varumärke, med respekt för hud samt naturen och omvärlden. Produkternas ingredienser är hämtade från växter, blommor, örter och frukter. Basoljor är av vegetabiliskt och vegetabiliskt ursprung snarare än mineraloljor och paraffin och om möjligt ekologiska ingredienser som från  Nya Zeeland vildblomshonung och aloe vera .
 Abahnas lyxiga och eleganta förpackningar gör det ännu mer njutbart.. Med etsade glasflaskor, vacker design och härliga detaljer, visar Abahna att naturligt kan vara snyggt.Se hela kollektionen av ABAHNA här >>